Mademoiselle is mijn alter ego. zij is de sensitieve ziel die onderhuids meevoelt. Zij is de speelse meid die ik nooit kwijtgespeelde, al raakte ze een poos ondergesneeuwd in volwassenheid. Reuze spontaan, zeer dynamisch en oh zo gevoelig is ze. Mademoiselle droomt over een nieuw genre feminisme voor vrouwen èn mannen in een meer sensitieve toekomst. In haar ongegeneerd zijn, zegt ze wat ik niet hardop durf uitspreken. Naast lef, is ze enorm teder in een warm hart voor alle mensen. Voor Mademoiselle blijft het leven bovenal: een giechelpartij, een dansfestijn en een huidfeestje! 

Mademoiselle Heelt.

Ze raakte verwond in de hardheid van het leven. In heling lost het trauma op, hervindt ze zichzelf. Ze zoekt en vindt hoe zich met de buitenwereld te verbinden vanuit haar gevoelvolle complexiteit.

Mademoiselle Lieft.

Ze heeft eerst zichzelf leren lieven. Vanuit eigenliefde houdt ze van mensen zoals ze zijn. Haar hart knalt open voor het leven zoals het is. Ze kan niet anders dan mensen omarmen vanuit medeleven.

Mademoiselle Lacht.

Ze lacht, ze speelt en maakt plezier. Ze houdt het leven luchtig door haar magische kind vrijuit te laten. Ze grapt over rariteiten en neemt de ernst van het leven vooral met een korreltje zout.

Mademoiselle Durft.

Ze heeft een ondeugend kantje. Ze is ongelooflijk wulps en droomt behoorlijk onbeschaamd. Ze breekt taboe open rond seksualiteit. Vanuit verbinding ervaart ze hoe onze huidhonger gestild kan.

Mademoiselle Filosofeert.

Ze is een complex denker, nieuwsgierig naar het ongewoonlijke. Daar waar het alledaagse stopt, gaat zij door. Nieuwsgierig stelt ze alles in vraag en in omdenken komt ze tot fonkelnieuwe interpretaties.

Mademoiselle Reist.

Ze kijkt graag in het rond. Ze ontdekt plekjes die haar van buitenuit, vanbinnen doen bewegen. In haar indrukken ontstaan hartroerende verhalen. Haar reizen brengen haar tot kersverse impulsen.